Image

Referenssejä

Armenian House

Capitello suunnitteli Armenian House illallisravintolan Helsingin Lönnrotinkadulle. Capitello vastasi ravintolan layout, irto- ja kiintokalustesuunnittelun lisäksi myös ravintolan materiaali- ja kaluste- ja valaisinhankinnoista. Myös ravintolan rakennuttaja löytyi Capitellon kontakteista.
Lue lisää

Ravintola Safiiri

Capitello suunnitteli Vantaan Kivistössä avatun Ravintola Safiirin sisustuksen. Capitello piirsi ja haki luvat myös ulkoterassille. 
Lue lisää

Hotel Bastian

Capitello suunnitteli minihotelli Bastianin Helsingin Yrjönkadulle. Sisustusarkkitehtuurin lisäksi Capitello vastasi myös projektin hankinnoista.
Hotellin asiakkaat ovat antaneet Booking.comissa viihtyisyydestä peräti 9,7 pistettä ja rahoille vastinetta 9,2 pistettä, jotka taitavat olla parhaat pisteet Suomessa.  

Lue lisää

Pursimiehenkadun kattohuoneistot

Suomen ykkösartisti palkkasi Capitellon suunnittelemaan kolme "luxus" sijoitusasuntoaan Helsingin Pursimiehenkadulle. Huoneistojen pohjapiirustusten lisäksi Capitello vastasi kohteen kaluste -ja valaistussuunnitelmista sekä väri-ja pintamateriaalisuunnitelmista. Capitello kilpailutti projektin materiaali- ja kalustehankinnat sekä hoiti materiaalilaskennat, tilaukset ja toimitukset kohteeseen. Kahteen isompaan asuntoon teetettiin puusepäntyönä Kirstin suunnittelemat uniikit keittiöt, vaatekaapit ja kylpyhuonekalusteet.

Huoneistot myytiin pohjapiirustusten perusteella keskeneräisinä, vaikka niiden neliöhinnat kipusivat alueen myyntihintojen kärkeen.

Lue lisää

Ravintola Pihvimylläri

Capitello suunnitteli Ravintola Pihvimyllärin sisustusuudistuksen Nurmijärven Klaukkalassa. Suunnittelutyö aloitettiin tekstiili -ja logosuunnittelulla.

Uusiksi meni myös värimaailma, valaisimet, lattia- ja seinäpinnat sekä kaikki ravintolan tekstiilit, mukaanlukien matto. Projekti kasvoi työn edetessä. 

Lisäksi uusittiin myös pöydän- ja baarinkannet sekä myöhemmin irtotuolit.

LUE LISÄÄ

Ravintola Caverna

Capitello suunnitteli suurikokoisen ravintolan Helsingin Yliopistonkadulle. Capitello vastasi projektissa arkkitehti-, pohja- ,kiintokaluste- ja valaisinsuunnitelmista. Capitello suunnitteli myös ravintolan logon, joka toistuu ulko-ovessa, valomainoksissa ja joissakin ravintolan kiintokalusteissa. Capitellon suunnittelemia ovat: baaritiski, buffet- ja kokkipöydät, viinikaappi, vip-tilan lasiovet, tilanjakajat, kukkalaatikot, kaiteet ja pukuhuoneet sekä wc- ja karaoketilat (lukuunottamatta ko.tilan tapettia. Luola-konsepti on asiakkaan ideoima ja toteuttama. Asiakas vastasi tippukiviseinien, pilarien ja alakattojen toteutuksesta ja valaistuksesta sekä valitsi itse myös ravintolan irtokalusteet ja luolaseinätkuvat.)

Lue lisää

Capella Bistro Iso Omena

Capitello suunnitteli Capella Bistron ilmeen. Kirsti suunnitteli tilaan mm. tilanjakajat ,koristepeilit , tapetit ja valaisimet, jotka Capitello myös toimitti kohteeseen.

Lue lisää

Broo Pizza & Bar

Voimataloon Helsingin Malminkadulle Capitello suunnitteli Ravintola Broo & Pizza Bar:in. Capitellon kautta tilaan hankittiin ravintolan irto- ja kiintokalusteet, tapetit sekä valaisimet. Capitello suunnitteli myös ravintolan alakerran tilat sekä terassisuunnitelmat ja niiden lupakuvat.    

Ravintola Crazy Chicken Redi

Capitello suunnitteli kauppakeskus Rediin ravintola Crazy Chickenin sisustuksen. Capitellon kautta tilaan hankittiin myös irto-ja kiintokalusteet, tapetit sekä kattovalaisimet.

Hotelli Haikon Kartano

Hotelli Haikon Kartanon sisätilojen remontissa suunnittelun lähtökohtana oli säilyttää Armas Lindgrenin piirtämän 100-vuotiaan päärakennuksen kartanotunnelma. Arvorakennus sisustettiinkin vanhaa kunnioittaen ajattomilla Kirstin Haikkoon suunnittelemilla uniikeilla kalusteilla ja aidoilla materiaaleilla.

Lue lisää

Manhattan Steakhouse

Capitello suunnitteli Manhattan Steakhouseen "face lift:in" vaihtamalla mm. uudet pinnoitteet tiskiin, patteripenkkeihin ja kaiteisiin sekä tapetoimalla seinät. Samalla ravintolan valaistus suunniteltiin ja uusittiin kokonaan. Ravintolaan teetettiin myös Manhattan-aiheinen kuvasuurennos. Ja seinille teetettiin aiheeseen sopivia tauluja tunnelmaa lisäämään. Kalusteet jäivät ennalleen. 

Lue lisää

Hotel Kämp Helsinki: Ravintola Yume

Ravintola Yumen sisustusremontti aloitettiin uusimalla matot ja muut tekstiilit sekä tapetoimalla seinät yhtenäisellä vinyylitapetilla.

Lue lisää

Hotel Kämp

Hotel Kämpin aula-, käytävä - ja kokoustilojen ilme muuttui, kun vanhan punaisen maton tilalle Kirsti suunnitteli uuden uniikin klassisenmodernin maton, joka on nyt "Armanin harmaa". Kuviossa kaksi vastakkain piirtyvää K-kirjainta liittää kuvion Kämpiin. Sama teema jatkuu tilojen koristepeileissä ja astiastossa. Tila sai myös uuden kalustuksen, tyylikkäät raitasohvat ja mittatilauspöydät, taulusuurennokset, valaisimet ja verhot. Seinät maalattiin ja tapetoitiin Kirstin ohjeiden mukaan.

Lue lisää

Glo Hotel Kluuvi, Ravintola Globe

Glo Hotellin ravintola Glogatanin muutostyöt Kirsti aloitti keksimällä ravintolalle uuden nimen Globe. Kansainvälisyys- ja matkailuteemat näkyvät nyt niin sisustuselementeissä kuin ruokalistassakin.

Ravintolaan sekä hotellin vastaanotto- ja hissiaulaan Kirsti suunnitteli G-kuvioiset matot.

Lue lisää

Viking Line

Capitello suunnitteli Viking Linen toimiston vastaanottotilat Helsingin Katajanokalle.

Vastaanottotila oli lähtökohtaisesti liian suuri ja synkkä, joten tilasta erotettiin väliseinällä erillinen toimisto-ja kokoustila. Rakennettu seinä tapetoitiin hopean värisellä vinyylitapetilla ja katon rajaan asennettiin rgb- lednauha. Capitello valitsi tilaan uudet nojatuolit, sohvapöydän ja piirsi patteripenkin ,lasiseinän, työpöydän "frontin" sekä kookkaan hopeanvärisen koristepeilin.

Kirsti suunnitteli ja teetti tilaan myös Viking Linen punaiset soikeat villamatot. Tila kaipasi myös lisävalaistusta, jota saatiin kattokiskoon asennetuilla kohdevalaisimilla.

Toimiston uusi ilme on nyt tyylikäs ja valoisa. 

Helsinki Missio

Capitello suunnitteli Helsingin Albertinkadulle Stt:n vanhan toimistorakennukseen Helsinki Mission tilat ja yläkertaan  kuusi asuntoa. Capitello vastasi projektissa  sisustussuunnittelun lisäksi arkkitehtisuunnittelusta, huonejaoista.

Muut referenssit

Capitello on suunnitellut vuosien varrella lukuisia eri tiloja. Katso myös aikaisempi työkokemus  ja ota yhteyttä!

Lue lisää

Sisustusarkkitehtitoimisto Capitello Oy

INTERIOR DESIGN OFFICE CAPITELLO LTD
TYSKAKSENTIE 21
FIN-02330 ESPOO
TEL +358 50 5283039
kirsti.kaspi@capitello.fi