Glo Hotel, Ravintola Globe

Glo Hotellin ravintola Glogatanin muutostyöt Kirsti aloitti keksimällä ravintolalle uuden nimen Globe. Kansainvälisyys- ja matkailuteemat näkyvät nyt niin sisustuselementeissä kuin ruokalistassakin.

Ravintolaan sekä hotellin vastaanotto- ja hissiaulaan Kirsti suunnitteli G-kuvioiset matot.

Sama kuvio toistuu pienempänä uusissa kattovalaisimissa.

Ravintolan harmaisiin seiniin tuotiin lämpöä tapetoimalla seinät "Glo:n punaisella" tapetilla ja pilarit maalattiin saman sävyisellä maalilla.

Hotellin vastaanottoaulan ja hissiaulan seiniin valittiin maton väreihin sopiva vinyylitapetti. Hissiaulan peiliin teetettiin Kirstin suunnittelema teippaus.

Ravintolan seinille ripustettiin teetetyt kookkaat matkailuaiheiset taulut. Globen baari sai uutta hehkua valaistujen pullohyllyjen taakse kiinnitetyistä kuparinvärisistä designlevyistä. Baaritiskin yläpuolella riippuvat valaisimet kun ovat niin ikään kuparia.

Osa ravintolan kalustuksesta uusittiin myös. Baari- ja lounge -alueille teetettiin Kirstin suunnittelemat soikeat pöydät, joiden korkeutta voidaan säädellä.

Uudet, muhkeat nojatuolit punaisine koristetyynyineen lisäävät loungen viihtyisyyttä.

Ravintola Globeen teetätetään mahdollisesti myös Kirstin suunnittelema uniikki astiasto viimeistelemään designhotellin uutta, yhtenäistä ilmettä.

Sisustusarkkitehtitoimisto Capitello Oy

INTERIOR DESIGN OFFICE CAPITELLO LTD
TYSKAKSENTIE 21
FIN-02330 ESPOO
TEL +358 50 5283039
kirsti.kaspi@capitello.fi