Image

Sivustussuunnittelua yrityksille ja yksityisasiakkaille.

Capitello on hotellien ja ravintoloiden suunnitteluun erikoistunut sisustusarkkitehtitoimisto.

Sisustusarkkitehtitoimisto Capitello Oy

EN - Sisustusarkkitehtitoimisto Capitello Oy suunnittelee niin yksityisiä kuin julkisiakin tiloja tarjoten asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista suunnittelupalvelua vaativille asiakkaille. Capitello on erikoistunut hotellien ja ravintoloiden suunnitteluun, mutta suunnittelemme mielellämme myös kauniita ja yksilöllisiä koteja.

Yhteistyö alan ammattilaisten kanssa sekä suorat kansainväliset kontaktit lukuisten eri materiaalitoimittajien kanssa mahdollistavat toimivat suunnittelu- ja hankintaratkaisut aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Painotamme työssämme laatua ja sisustuskokonaisuuksien vahvaa hallintaa . Luonnollisesti kauneus ja käytännöllisyys ovat suunnittelumme kulmakiviä.

Etsimme maailmalta jatkuvasti uusia ideoita ja sisustustuotteita. Viimeistellyt yksityiskohdat kuten yrityksen logon tai vaikkapa ravintolan astiaston suunnittelu ovat osa yksilöllistä palveluamme.

Kirsti Kaspi on valmistunut sisustusarkkitehdiksi Italiasta. Suunnittelijana hänellä on yli 25 vuoden työkokemus. Perustettuaan oman sisustusarkkitehtitoimistonsa Capitello Oy:n vuonna 2011 hänen kädenjälkensä näkyy mm. sellaisissa kansainvälisestikin tunnetuissa yrityksissä kuten Hotelli Kämp ja Hotelli Haikon Kartano.

Sisustusarkkitehtitoimisto Capitello Oy

INTERIOR DESIGN OFFICE CAPITELLO LTD
TYSKAKSENTIE 21
FIN-02330 ESPOO
TEL +358 50 5283039
kirsti.kaspi@capitello.fi