Hotel Kämp

Hotel Kämpin aula-, käytävä - ja kokoustilojen ilme muuttui raikkaammaksi, kun vanhan punaisen maton tilalle Kirsti suunnitteli uuden uniikin klassisenmodernin kiekuramaton, joka on nyt "Armanin harmaa". Kuviossa kaksi vastakkain piirtyvää K-kirjainta liittää kuvion hauskasti Kämpiin.

Sama design toistuu kookkaissa hiekkapuhallutetuissa koristepeileissä sekä Kirstin Kämpille suunnittelemassa astiastossa.

Kämpin aulatilan kalustus uusittiin myös. Kämpin laadukkaat raitasohvat löytyivät Capitellon omista kansainvälisistä kontakteista. Kiiltävät mustat sohva- ja sivupöydät samoin kuin aulan pyöreät pöydätkin teetettiin Kirstin kuvien ja speksien mukaan. Myös vanhat aulatuolit vaihdettiin uusiin mustiin tuoleihin, jotka saivat verhoilukankaakseen elegantin vaaleanharmaan kankaan.
Peilisalin ja kokoushuoneiden tuolit saivat samalla uuteen sävyyn sopivat tuolihuput ja pöytäliinat. Tiloihin tuotiin kodikkuutta lisäämällä pöytä- ja jalkalamppuja. Katseenvangitsijoiksi seinille ripustettiin Kirstin teettämät nostalgiset julistesuurennokset.

Kokouskäytävän vaaleankeltaisen raitatapetin tilalle vaihdettiin hopeanhohtoinen julkitilan tapetti ja seinät, katto sekä koristelistat maalattiin tapetin sävyyn.
Kokoushuoneiden seinien keltaiset puuosat maalattiin hopeanhohtoisella maalilla ja ikkunapenkit maalattiin mustiksi suunnittelijan ohjeiden mukaisesti. Kaapinoviin asennetut peilit kokoushuoneissa tuovat tilantuntua.

Vanhat tiilenpunaiset verhot korvattiin silkkimäisillä, hopeansävyisillä verhoasetelmilla. Lisäksi vanhojen valkoisten peittävien tähtiverhojen tilalle tuli tummat metalliverkkomaiset valoverhot, joista näkyy nyt Helsingin upea kaupunkimaisema kauniisti läpi. Kristalliset verhotupsut ovat pisteenä iin päällä Kämpin kokoustilojen uudistuneessa ilmeessä.

Sisustusarkkitehtitoimisto Capitello Oy

INTERIOR DESIGN OFFICE CAPITELLO LTD
TYSKAKSENTIE 21
FIN-02330 ESPOO
TEL +358 50 5283039
kirsti.kaspi@capitello.fi