Aikaisempia työkokemuksia alalta


Puroplan Oy, projekteja:

Hotel Haven  

Unioninkatu 17 Helsinki (www.hotelhaven.fi), jossa Kirsti osallistui suunnitteluun :

Irto- ja kiintokalusteet

tekstiilit

matot

valaistuspohjat ja valaisimet 

värit 

pintamateriaalit 

opastus

Suunnittelualueet:

Suite 

hotellihuoneet Comfort Style Lux 77 kpl

kylpyhuoneet  ja wc:t

käytävät

porrastilat

aulatilat

vastaanottotilat

baari

hissi

terassi

kokoustilat

Hotel Haven on avattu helmikuussa 2009 ja on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jäsen. Hotel Haven oli alun perin osa Union Hotels -yhtiötä. Toukokuussa 2015 Royal Ravintolat myi hotellitoimintansa Kämp Groupille.

Hotel Haven sai Small Luxury Hotel of the Worldin (www.slh.com/hotels/hotel-haven/) maineikkaan Hotel of the Year 2013-tunnustuksen. Haven valittiin yli 520 SLH hotellin joukosta. SLH: "98 % of reviewers would recommend this hotel". 

Matkaviikko Posted on 10.8.2015 by Eero Havia

Helsingin hotel Haven valittu maailman parhaiden joukkoon

”Nyt jo kolmatta kertaa peräkkäin Insiders’ Select -listalle”

Maailman suurimman nettimatkatoimisto Expedian asiakkaat ovat jälleen listanneet parhaat hotellit yli 30 maan ja yli 240.000 hotellin joukosta. Helsingin Hotel Haven pääsi arvostetulle Insiders’ Select -listalle jo kolmatta kertaa peräkkäin.

Expedian Insiders’ Select -listalle valitaan vain hotelleja, joiden asiakasarvioiden keskiarvon on vähintään 4,7/5 ja niiden tulee perustua riittävään määrä yöpymisiä ja annettuja arvioita. Koko Expedian välittämästä, maailman laajimmasta hotellivalikoimasta vain 650 hotellia täyttää nämä kriteerit.

”Expedia on matkailumarkkinoiden johtava hotellivälittäjä ja nettimatkatoimisto yli 11 miljoonalla asiakkaallaan, joten sen kautta tulee meille merkittävä määrä niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin asiakkaita. Asiakkailtamme saamamme palaute onkin kaikista arvokkainta, joten tällainen kunnianosoitus lämmittää erityisesti ja antaa tekemisellemme entistä enemmän merkitystä”, sanoo operatiivinen johtaja Roni Saari henkilökuntansa puolesta ja lisää: ”Olen todella ylpeä tiimistäni, joka on johdonmukaisesti tarjonnut poikkeuksellisen hyvää palvelua ja saavuttanut meille tämän uskomattoman Insiders’ Select palkinnon tunnustuksen kolmena vuotena peräkkäin.”

Vuonna 2009 Helsingin Kauppatorin kupeeseen avattu Hotel Haven on kerännyt asiakkailtaan ylistäviä arvioita myös aiemmin. Hotel Havenille myönnettiin vuonna 2013 kansainvälisen Small Luxury Hotels of the World -ketjun Vuoden hotelli 2013 -arvo ja Haven on avausvuodestaan lähtien ollut Suomen kärkihotelleja myös TripAdvisor-matkailusivuston suosituksissa.

Expedia Insiders’ Select

Vain 650 hotellia sisältävälle eksklusiiviselle listalle pääsevät vain parhaat Expedian sivuilla tarjolla olevista yli 240.000 hotellista. Insiders’ Select -ohjelma auttaa matkailijoita valitsemaan hotelleja, jotka ovat muiden matkustajien arvostelujen perusteella arvioitu tuottavan erinomaisen yleisen kokemuksen.

Asiakasarvostelut heijastavat matkustajien kokemuksia hotellien palvelusta, kunnosta, huoneiden siisteydestä ja mukavuudesta, joihin kaikkiin hotellit pystyvät tehokkaasti vaikuttamaan tähtiluokituksestaan riippumatta. Uusia hotelliarvosteluja Expedia vastaanottaa asiakkailtaan noin 40.000 joka viikko.

Luettelo maailman parhaista hotelleista löytyy osoitteesta www.expedia.com/insidersselect

Sokos Hotel Palace Bridge. Alueina mm. sisääntulo-, vastaanotto-, ravintola-, kahvila-, viini-, Bar-, ja kellaritilat, Pietari. ( www.sokoshotels.fi/fi/pietari/sokos-hotel-palace-bridge ) (2007)

ISS Tilamuutospalvelut, projekteja mm. liiketilat Nokian pääkonttorit, Ifin toimitila- ja kalustesuunnittelu, Helsinki (2004–2007)

SA Svendsen Oy, sisustusarkkitehti, Masa-Yardsin loistoristeilijöiden sisustussuunnittelu: L-502 Costa Mediterranea, Costa Cruises, L-503 Carnival Miracle, CCL, Helsinki (2002–2004)

Elomatic Oy, sisustusarkkitehti, Masa-Yardsin loistoristeilijöiden sisustussuunnittelu.
L-499 Carnival Spirit, CCL, HKI, L-500 Carnival Pride, CCL, 2001, Hki, L-501 Carnival Legend, CCL, 2002, Hki (2000–2002)

Stockmann Oy, sisustussuunnittelija, Helsinki (1995–1999)

Omakotitalon arkkitehtisuunnitteluprojekti, lupakuvat, rakennuksen pohja-, julkisivu- ja sisustussuunnittelu, Espoo (2002–2003)

Omakotitalon laajennusprojekti, lupakuvat, rakennuksen pohja- ja julkisivusuunnittelu, Lohja (2003–2004)

Hirsitalon rakennussuunnitteluprojekti, rakennuksen pohja-, julkisivu- ja sisustussuunnittelu, lupakuvat Jämsä (1997–1998)


Sisustusarkkitehtitoimisto Capitello Oy

INTERIOR DESIGN OFFICE CAPITELLO LTD
TYSKAKSENTIE 21
FIN-02330 ESPOO
TEL +358 50 5283039
kirsti.kaspi@capitello.fi