Referenssejä

Hotel Kämp

Hotel Kämpin aula-, käytävä - ja kokoustilojen ilme muuttui raikkaammaksi, kun vanhan punaisen maton tilalle Kirsti suunnitteli uuden uniikin klassisenmodernin kiekuramaton, joka on nyt "Armanin harmaa". Kuviossa kaksi vastakkain piirtyvää K-kirjainta liittää kuvion hauskasti Kämpiin.

Lue lisää

Pihvimylläri

Capitello sai suunniteltavakseen Ravintola Pihvimyllärin sisustusuudistuksen Nurmijärven Klaukkalassa. Suunnittelutyö aloitettiin tekstiili -ja logosuunnittelulla.

Uusiksi meni myös värimaailma, valaisimet, lattia-ja seinäpinnat sekä kaikki ravintolan tekstiilit, mukaanlukien matto. Projekti kasvoi työn edetessä. 

Uusiksi menevät vielä pöydän-ja baarinkannet sekä myöhemmin irtotuolit.

Glo Hotel Kluuvi, Ravintola Globe

Glo Hotellin ravintola Glogatanin muutostyöt Kirsti aloitti keksimällä ravintolalle uuden nimen Globe. Kansainvälisyys- ja matkailuteemat näkyvät nyt niin sisustuselementeissä kuin ruokalistassakin.

Ravintolaan sekä hotellin vastaanotto- ja hissiaulaan Kirsti suunnitteli G-kuvioiset matot.

Lue lisää

Hotel Kämp Helsinki: Ravintola Yume

Hotel Kämp Ravintola Yumen sisustusremontti aloitettiin uusimalla matot ja muut tekstiilit sekä tapetoimalla seinät yhtenäisellä vinyylitapetilla.

Lue lisää

Ravintola Caverna

Capitello vastasi Cavernan arkkitehti-, pohja-ja kiintokalustesuunnitelmista . Capitello suunnitteli myös ravintolan logon, joka toistuu niin ulko-ovessa kuin monissa ravintolan kiintokalusteissakin. Capitellon suunnittelemia ja piirtämiä ovat mm. Cavernan baaritiski, buffet-ja kokkipöydät, viinikaappi, vip-tilan lasiovet, tilanjakajat, kukkalaatikot, kaiteet ja pukuhuoneet sekä wc-ja karaoketilat (lukuunottamatta tapettia). Luola-konsepti on asiakkaan ideoima ja toteuttama. Capitello ei ollut mukana tippukiviseinien, pilarien eikä kattojen toteutuksessa. Asiakas valitsi itse pitkälti myös ravintolan irtokalusteet ja luolaseinätkuvat.

Lue lisää

Hotelli Haikon Kartano

Hotelli Haikon Kartanon sisätilojen remontissa suunnittelun lähtökohtana oli säilyttää Armas Lindgrenin piirtämän 100-vuotiaan päärakennuksen kartanotunnelma. Arvorakennus sisustettiinkin vanhaa kunnioittaen ajattomilla Kirstin Haikkoon suunnittelemilla uniikeilla kalusteilla ja aidoilla materiaaleilla.

Lue lisää

Manhattan Steakhouse

Capitello suunnitteli Manhattan Steakhousen uudistuneen ilmeen. Ravintolaan tehtiin kevyehkö "face lift" vaihtamalla mm. uudet pinnoitteet tiskiin, patteripenkkeihin ja kaiteisiin sekä tapetoimalla seinät. Myös valaistus uusittiin kokonaan. Ravintolaan teetettiin myös Manhattan-aiheinen kuvasuurennos . Myös hauskoja tauluja teetettiin tunnelmaa lisäämään. 

Lue lisää

Capella Bistro Iso Omena

Capitello suunnitteli Capella Bistron ilmeen. Kirsti suunnitteli tilaan mm. tilanjakajat ,koristepeilit , tapetit ja valaisimet, jotka Capitello myös toimitti kohteeseen.

Lue lisää

Viking Line

Capitello suunnitteli Viking Linen toimiston vastaanottotilat Helsingin Katajanokalle.

Vastaanottotila oli lähtökohtaisesti liian suuri ja synkkä, joten tilasta erotettiin väliseinällä erillinen toimisto-ja kokoustila. Rakennettu seinä tapetoitiin hopean värisellä vinyylitapetilla ja katon rajaan asennettiin rgb- lednauha. Capitello valitsi tilaan uudet nojatuolit, sohvapöydän ja piirsi patteripenkin ,lasiseinän, työpöydän "frontin" sekä kookkaan hopeanvärisen koristepeilin.

Kirsti suunnitteli ja teetti tilaan myös Viking Linen punaiset soikeat villamatot. Tila kaipasi myös lisävalaistusta, jota saatiin kattokiskoon asennetuilla kohdevalaisimilla.

Toimiston uusi ilme on nyt tyylikäs ja valoisa. 

Kattohuoneistot

Capitello sai suunniteltavakseen Cheekin 3 luksus- sijoitusasuntoa Helsingin Pursimiehenkadulle. Projekti oli pitkä ja mielenkiintoinen .Kirsti suunnitteli asuntoihin ensin toimivat huonelayoutit eri variaatiolla. Kun pohjat oli lyöty lukkoon suunnitteli hän myös kaluste- ja valaistuspohjat  sekä värit ja pintamateriaalit. Capitello vastasi asuntojen suunnitelmista kokonaisuudessaan, joten Capitello kilpailutti myös materiaalihankinnat ja puusepäntyöt ja toimitti tuotteet myös kohteeseen. Kahteen isompaan asuntoon teetettiin puusepäntyönä uniikit ja laadukkaat keittiöt , vaatekaapit ja kph-kalusteet. Kaikki kohteen asunnot myytiin pohjapiirustusten perusteella , joten asuntojen loppukäyttäjät pääsivät vaikuttamaan vielä pohja- ja materiaalivalintoihin.

Lue lisää

Sisustusarkkitehtitoimisto Capitello Oy

INTERIOR DESIGN OFFICE CAPITELLO LTD
TYSKAKSENTIE 21
FIN-02330 ESPOO
TEL +358 50 5283039
kirsti.kaspi@capitello.fi