Palvelut

Yrityksille ja yksityisasiakkaille

Tarjoamme laadukasta ja yksilöllistä sisustussuunnittelua hotelleihin, ravintoloihin, koteihin ja toimistoihin.

Luomme tiloja, jotka ovat viihtyisiä mutta samalla rohkeasti erilaisia. Capitellon suunnittelemat tilat parantavat tutkitusti asiakaskokemusta ja tukevat  näin yrityksen liiketoimintaa.

Toteutamme myös projektit kokonaisvaltaisesti asiakkaan toiveen mukaisesti.

Hotellisuunnittelu

Capitello suunnittelee yritysasiakkaillemme laadukkaita ja idyllisiä hotelleja. Suunnittelutyö lähtee usein yrityksen konseptin hiomisesta, budjetin ja tavoitteiden kartoittamisesta. Suunnittelemme asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn kustannustehokkaan ratkaisun, jonka yksityiskohdat on tarkkaan harkitut. Investointi ammattitaitoiseen ja massasta erottuvaan suunnitteluumme maksaa itsensä takaisin nopeasti pääoman arvon ja asiakasvirtojen noustessa.

Suunnittelumme tavoitteena on tukea yrituksen liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Vahvalla osaamisella, kansainvälisellä otteella ja pitkällä työkokemuksellamme luomme hotellistasi menestystarinan. 

Suunnittelun lisäksi hoidamme myös projektin kilpailutukset, hankinnat ja toteutuksen eri vaiheet.
ota yhteyttä

Ravintolan suunnittelu

Capitello on keskittynyt suunnittemaan viihtyisiä ja yksilöllisiä ravintoloita yritysasiakkaille. Suunnittelemme ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti yrityksen tavoitteisiin ja brändiin räätälöidyn sisustuskokonaisuuden. Hoidamme myös projektin kilpailutukset, hankinnat ja toteutamme projektit.

Olipa kyseessä pieni tai suuri projekti, ota yhteyttä!


ota yhteyttä

Kodin muutossuunnittelu

Haluatko muuttaa kotisi pohjapiirustusta? Tarvitsetko lisää makuuhuoneita vai haluatko suuremman  kylpyosaston poreammeella tai haaveiletko keittiön laajentamisesta? Luonnostelemme ja suunnittelemme sinulle uuden toimivamman pohjaratkaisun.

Olipa kyseessä suuri tai pieni kohde, suunnittelemme budjettiisi ja tarpeisiisi räätälöidyn upean kokonaisuuden.

Kilpailutamme projektin hankinnat ja toteutamme projektin valmiiksi myös avaimet käteen periaatteella.

ota yhteyttä

Kodin sisustussuunnittelu

Capitello suunnittelee yksilöllisiä koteja erityisesti laatua ja luksusta arvostaville yksityisasiakkaille. Suunnittelemme budjettiisi ja tarpeisiisi räätälöidyn upean sisustuskokonaisuuden. Investointi  ammattitaitoiseen suunnitteluumme maksaa itsensä takaisin kiinteistösi arvon ja hyvinvointisi noustessa.

Kilpailutamme projektin eri hankinnat ja hoidamme materiaali-, kaluste- ja valaisinhankinnat toiveittesi mukaan. Toteutamme projektit halutessasi avaimet käteen periaatteella.

ota yhteyttä

Kahvilan tai baarin suunnittelu

Capitello suunnittelee yrityksesi brändiin räätälöityjä kahviloita ja baareja. Käänny puoleemme kun kaipaat ammattitaitoista ja kustannustehokasta suunnitteluapua Hoidamme myös projektin hankinnat  ja toteutukset laadukkaasti.

Olipa kyseessä pieni tai suuri projekti, ota yhteyttä!    

ota yhteyttä

Vapaa-ajan asunnon ja mökin suunnittelu ja toteutus

Capitello suunnittelee vapaa-ajan asuntoja ja hirsimökkejä.
Kun mietit uutta loma-asuntoa tai vaikkapa vanhan talon korjaus- ja muutoshanketta ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua suunnittelussa ja sen toteuttamisessa. Meillä on myös laaja tuntemus hirsirakentamisesta.

Olipa kyseessä suuri tai pieni kohde, suunnittelemme budjettiisi ja tarpeisiisi räätälöidyn kokonaisuuden. Investointi ammattitaitoiseen suunnittelumme nostaa projektisi uudelle tasolle.

Kilpailutamme projektin hankinnat ja hoidamme sisustus -ja valaistussuunnittelun lisäksi kaikki hankinnat toiveittesi mukaan. 

ota yhteyttä

Toimistotilojen suunnittelu

Capitello suunnittelee toimistoja ja työtiloja. Suunnittelemme ammattitaidolla yrityksesi tavoitteisiin ja brändiin sopivat työtilat, jotka nostavat asiakaspalvelukokemuksen ja työn tuottavuuden uudelle tasolle.
Hoidamme myös projektin hankinnat ja toteutukset laadukkaasti.

ota yhteyttä

Kokous ja juhlatilojen suunnittelu

Capitello suunnittelee näyttäviä ja viihtyisiä juhlatiloja  laatua arvostaville asiakkaille. Olipa kyseessä suuri tai pieni kohde, suunnittelemme budjettiisi ja tarpeisiisi räätälöidyn kokonaisuuden. Investoi ammattitaitoiseen suunnittelumme ja nosta asiakasviihtyisyys uudelle tasolle.

Kilpailutamme projektin eri hankinnat ja toteutamme projektit halutessasi avaimet käteen periaatteella. 


ota yhteyttä

Omakotitalon suunnittelu

Kun olet rakennuttamassa unelmiesi omakotitaloa ole meihin yhteydessä. Autamme sinua tarpeisiisi räätälöidyn pohjaratkaisun luomisessa. Etsimme budjettiisi sopivat materiaali-ja kalustehankinnat. 

Meillä on kokemusta useista omakotitalohankkeista!

ota yhteyttä

Värien ja pintamateriaalien suunnittelu

Meiltä saat ammattiapua värien ja pintamateriaalien valintaan. Tarjoamme tarkan värisilmän lisäksi markkinoiden upeimmat tapetit, laatat, parketit ja muut tarvittavat materiaalit. Laskemme projektisi materiaalimenekit / tarjoukset ja tilaamme tuotteet.

Kun kaipaat uutta ilmettä ja tunnelmaa, ota meihin yhteyttä!

ota yhteyttä

Kalustesuunnittelu ja/tai kalusteiden hankinta

Capitello suunnittelee irto- ja kiintokalusteita yritys- ja yksityisasiakkaiden eri tarpeisiin. Capitellon kautta saat tilattua puusepäntyönä vaikka unelmiesi keittiön tai piristät makuuhuoneesi ilmettä uniikilla sängynpäädyllä.
Yhteistyö eri ammattilaisten kanssa sekä suorat kansainväliset kontaktit mahdollistaa projektien kaikki hankinnat ja toteutuksen avaimet käteen periaatteella.

ota yhteyttä

Verho- ja tekstiilisuunnittelu

Capitello tekee asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä tekstiilisuunnitelmia.
Capitellon kautta saat tilattua kotiisi vaikka unelmiesi verhot tai piristät makuuhuoneesi ilmettä uudella päiväpeitolla ja koristetyynyillä.
Yhteistyö parhaiden ompelimoiden /verhoomojen kanssa sekä suorat kansainväliset kontaktit mahdollistavat projektien hankinnat ja toteutukset kätevästi avaimet käteen periaatteella.

ota yhteyttä

Valaistus suunnittelu ja valaisinten hankinta

Teemme valaistussuunnitelmia yritys- ja yksityisasiakkaillemme.  Capitellon kautta saat myös tilattua markkinoiden upeimmat valaisimet kätevästi ilman välikäsiä.

ota yhteyttä

Pihasuunnittelu

Capitello suunnittelee näyttäviä ja yksilöllisiä pihoja. Suunnittelemme asiakkaan toiveiden mukaisesti upeat ja kestävät pihalaatoitukset , pengerrykset ja kukka-altaat sekä ulkovalaistukset. Pihasuunnitelman ja puutarhan valaistussuunnitelman lisäksi hoidamme myös tarvittavat hankinnat avaimet käteen periaatteella.

ota yhteyttä

Sisustusarkkitehtitoimisto Capitello Oy

INTERIOR DESIGN OFFICE CAPITELLO LTD
TYSKAKSENTIE 21
FIN-02330 ESPOO
TEL +358 50 5283039
kirsti.kaspi@capitello.fi