Sisustusarkkitehtitoimisto
Capitello Oy

Sisustusarkkitehtitoimisto Capitello suunnittelee julkisia ja yksityisiä tiloja vaativille asiakkaille. Capitello on erikoistunut hotellien ja ravintoloiden suunnitteluun, mutta suunnittee myös kauniita ja yksilöllisiä koteja, vapaa-ajan asuntoja sekä työtiloja.

Yhteistyö alan ammattilaisten kanssa sekä suorat kansainväliset kontaktit lukuisten eri materiaali-, kaluste- ja valaisintoimittajien kanssa mahdollistaa toimivat suunnitteluratkaisut asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kauneus ja käytännöllisyys ovat suunnittelumme kulmakiviä.

Etsimme maailmalta jatkuvasti uusia ideoita, malleja ja sisustustuotteita pysyäksemme alan huipulla. Käymme läpi asiakkaan tavoitteet ja budjetit, kilpailutamme ja tarjoamme myös hankinnat. Suunnittelemme sisustuksen toimivaksi kokonaisuudeksi  viimeistelemällä kohteen yksityiskohdat kestämään aikaa ja erottumaan kilpailijoistaan.

Kirsti Kaspi ( Sisustusarkkitehti SIO) on valmistunut sisustusarkkitehdiksi Italiasta. Suunnittelijana hänellä on jo lähes 30 vuoden työkokemus. Perustettuaan oman sisustusarkkitehtitoimistonsa Capitello Oy:n vuonna 2011 on hänen asiakkainaan ollut useita julkisuudenhenkilöitä kuten  "Cheek" Jare Tiihonen. Lisäksi hänen kädenjälkensä näkyy lukuisten ravintoloiden lisäksi esimerkiksi Hotelli Kämpissä ja Hotelli Haikon Kartanon päärakennuksessa. Kesällä 2022 valmistuu Capitellon suunnittelema Hotelli Bastian Helsingin Yrjönkadulle.

Sisustusarkkitehtitoimisto Capitello Oy

INTERIOR DESIGN OFFICE CAPITELLO LTD
TYSKAKSENTIE 21
FIN-02330 ESPOO
TEL +358 50 5283039
kirsti.kaspi@capitello.fi